F.C. PEPINGEN wil in bevordering mee spelen met de top

C21

F.C. PEPINGEN wil in bevordering mee spelen met de top

Editiepajot_pepingen_nieuwkomers_foto_olaf
De nieuwkomers bij F.C.Pepingen. (Foto Olaf)
 
Editiepajot_pepingen_ploeg_foto_olmaf
De volledige kern van F.C. Pepingen. (Foto Olaf)
 

Het komende voetbalseizoen wordt voor Pepingen een nieuwe uitdaging. Voor de eerste keer in hun bestaan stijgen ze naar de nationale reeksen. Met de huidige kern en 7 nieuwkomers hopen ze een goed figuur te slaan.

F.C. Pepingen is in 3 jaar tijd van tweede provinciale naar vierde afdeling geklommen. Voor ondervoorzitter Johan Agneessens is dat al een prestatie op zich en dat voor een ploeg uit een dorp van 4.000 inwoners.
De jeugdwerking is voor Pepingen heel belangrijk. Er wordt veel tijd en geld ingestoken en is dan ook prioritair voor de club. Het werpt nu al zijn vruchten af. Johan Agnneesens: “Twee jongesn van 16 en 17 jaar zitten bij de kern van verleden jaar en gaan ook mee op stage. Dat is zeker een stimulans naar de andere jongens toe dat ze ambitie hebben naar later”.
De elf spelers die de eindronde hebben gespeeld blijven bij de ploeg. Hierbij komen dan een zevental spelers die uit hogere klasse   en zodoende denkt Johan Agneessens dat Pepingen ambitie mag hebben om mee te spelen en te eindigen tenminste in de linkerkomom van de rangschikking. “We kunnen de top vijf te ambiëren en misschien de eindronden mee spelen om alzo naar derde afdeling te stijgen”, zegt Johan.
SUPPORTERS
F. C. Pepingen vergeet zeker zijn supporters niet.  De club zelf wil ze motiveren door met een actie te beginnen. Met een kaart van 75 euro mogen ze alle thuismatchen bijwonen en krijgen er nog een gratis consumptie in de kantine bij. Anderen betalen 10 euro per wedstrijd. In Pepingen hoopt men de meer dan 1.000 supporters te mogen begroeten die ook naar de wedstrijden van de eindronde zijn komen kijken
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 jun 2013
Felix Merckx
Foto Olaf
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief