Twee unieke stages bij vrije Tai-ji beweging PEPINGEN

C21

Twee unieke stages bij vrije Tai-ji beweging PEPINGEN

Editiepajot_pepingen_tai_ji
Foto © Jan Avau
 

Iedereen heeft ze wel eens gezien... mensen die in een park of bos trage bewegingen maken alsof ze een geconcentreerde trage dans uitvoeren. Maar tussen de toeschouwer en wat de beoefenaar voelt, ligt er een wereld, neen een planeet van verschil.

STERK ALS EEN ROTSBLOK, BUIGZAAM ALS EEN RIETSTENGEL EN STIL ALS EEN WIJZE. Dit zijn de 3 sterke punten waarop de leden van de Vrije Tai-Ji Beweging Pepingen wekelijks oefenen.
De Vrije Tai-Ji Beweging Pepingen is gespecialiseerd in een oude energetische traditionele Chinese stijl (Wu Hao) en is de enige club in België. Hierdoor is er heel veel interesse vanuit binnen- en buitenland, zeker nu ook de medische wereld taiji heeft ontdekt en propagandeert.
De wekelijkse lessen worden gegeven door Michelle Cornelis, professor aan het Centre d’Actualisation du Potentiel. Vorig jaar bracht zij haar eerste pedagogisch werk uit : beschouwingen voor het onderwijzen van de 46-vorm van de Wu Hao-stijl. Samen met 2 assistenten, beiden gediplomeerde instructeurs aan de Eric Caulier-school streeft men naar een topniveau.
Iedereen kan taiji beoefenen, jong en ouder,ontspannen of gestresseerd, maar ook mensen met MS, fibromyalgie enz... 
Er worden 2 OPEN stages georganiseerd die als thema hebben : Nei Gong (innerlijk werk) en de 46-vorm van de Wu Hao-stijl. De eerste gaat door op zondag 7 juli 2013 van 10u.-16.30u en een tweede op zondag 25 augustus 2013 van 10u.-16.30u.
De stages zijn voor iedereen toegankelijk, ook voor mensen die nog nooit taiji hebben gedaan.
Je kan inschrijven voor één of voor beide stages
Plaats : zaal De Nieuwe Kring, Bellingen
Prijs : 30 € per stagedag, broodmaaltijd s’middags en dranken tijdens de dag inbegrepen.
Inschrijving via www.taiji.comli.com – 02/356 10 27 (Michelle Cornelis) en na betaling op rek BE 77 4231 1164 7142 van de Vrije Tai-Ji Beweging Pepingen met vermelding stage en datum.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2013
Felix Merckx
Jan Avau
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief