Dorpsfeesten BOGAARDEN verdeelt 5000 euro onder de verenigingen

C21

Dorpsfeesten BOGAARDEN verdeelt 5000 euro onder de verenigingen

Bogaard_cheque_dorpsfeest_13
De winst werd verdeeld onder de verenigingen. Foto © Marc Sluys
 

De dorpsfeesten in Bogaarden zijn uniek. Een dorpje met amper een 400 inwoners zorgt tijdens de zomer voor een driedaagse volksverhuizing. De winst van de driedaagse feesten wordt verdeeld onder de 18 verenigingen die een handje meehielpen om het iedereen in Bogaarden zo aangenaam mogelijk te maken. Dit jaar verdeelde het comité 5000 euro.

“Wij zijn gelukkig dat we onze winst kunnen verdelen. We hadden een mooie zomer en ondanks het feestje dat we gaven voor de medewerkers ter gelegenheid van de 35 ste editie, hielden we een mooie winst over.

De 18 verenigingen draaiden 27 shifts. Elke vereniging kreeg een deel van de winst volgens de inspanningen. We blijven ook de verenigingen uit Bogaarden tijdens het jaar steunen. Wanneer ze organiseren in het dorp voor de ruime bevolking,  kunnen ze rekenen op een bijkomende steun. Op onze manier zetten we hen aan om te organiseren. Op de dag van vandaag, met veel internet, TV,... mag deze sociale rol niet vergeten worden.”, beklemtoont voorzitter Dirk Paridaens.

De organisatoren kunnen terugblikken op goede feesten en geven nu al afspraak op 25, 26 en 27 juli 2014. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 nov 2013
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief