PEPINGEN - Juul Kabas sluit Ouderenweek af in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

C21

PEPINGEN - Juul Kabas sluit Ouderenweek af in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken

Editiepajot_pepingen_juul_kabas
Ingezonden foto
 

Op Vlaams niveau lanceert de Vlaamse Ouderenraad ieder jaar de Ouderenweekcampagne. De Ouderenweek stond dit jaar in het teken van de campagne ‘Leeftijdsvriendelijke gemeente: een hefboom voor actief ouder worden’. In WZC Vander Stokken in Pepingen werd de week afgesloten met een optreden van Juul Kabas.

Er stonden op lokaal vlak verschillende activiteiten voor ouderen op het programma. Heel wat ouderenverenigingen, woonzorgcentra, lokale dienstencentra en lokale ouderenadviesraden hebben een gevuld programma uitgestippeld.
Ook Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken bood zijn bewoners een week vol feestelijkheden aan! Het woonzorgcentrum onderschreef het thema van de ouderenweek met leeftijdsvriendelijke activiteiten.
Een feestelijke openingsreceptie met bubbels, een dansnamiddag met de leerlingen van het 4de leerjaar van lagere School Harten Troef van Pepingen, deelname aan het Seniorenfeest in Halle, individuele activiteiten, een plezante karaoké-namiddag, … .
De Ouderenweek werd feestelijk afgesloten met een optreden van Juul Kabas!
Juul Kabas is een Vlaamse volkszanger die een brede waaier aan meeslepende liedjes brengt. Hij zorgde voor een geweldige show waar de bewoners met volle teugen van genoten.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 nov 2013
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief