Pep-In-Gen wint Cultuurprijs PEPINGEN 2006-2007

Pep-In-Gen wint Cultuurprijs PEPINGEN 2006-2007

Pep_cultuurprijs_
 
Pep_prjjs_cineast_

De gemeente Pepingen zette voor de zesde maal een vereniging in de bloemetjes voor hun ‘culturele verdienste’.  De tweejaarlijkse  jaar ging de prijs naar Pep-In-Gen, een vereniging van kunstenaars. Aan de Pepingse cultuurprijs is een bedrag van 1.000 euro verbonden.

Met het toekennen van de Cultuurprijs wil het gemeentebestuur een belangrijke stimulans geven aan het culturele leven in de gemeente.  Initiatieven, prestaties, verdiensten van uitzonderlijke kwaliteit of speciale inspanningen met betrekking tot het beoefenen en bevorderen van de cultuur en het sociaal-cultureel werk via acties, activiteiten, manifestaties, onderzoek, studies, publicaties e.a. komen in aanmerking voor de prijs.

Er stelden zich vier verenigingen kandidaat gesteld:. SK Bellingen, Toneelvereniging Cantimpré, vzw. Mansveld en vzw. Pep-In-Gen.

De gemeente gaf een speciale erkenning aan Werner Viaene. Werner werd uitgeroepen tot Beste Jonge Belgische Componist tijdens het Film Festival Gent 2008. Tijdens de voorstelling bewonderden we zijn muziek en een korte speelfilm. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 12 feb 2021

archief