PEPINGEN – Fuzzy Moose maakt furore

PEPINGEN – Fuzzy Moose maakt furore

Deschuyffeleer_ep__dj_s__2_
 
Deschuyffeleer_ep__dj_s__1_
Deschuyffeleer_ep__dj_s__3_
 

Vorige vrijdag vond in discotheek Limit in Hoeselt de grote finaleavond plaats van de Belgian dj-contest 2008. Acht super sterke finalisten waagden een gooi naar de prestigieuze titel van dj-revelatie van het jaar in opvolging van dj Chini, de winnaar in 2007.

Voor de Pepingse formatie Fuzzy Moose met Pieter Eeman en Tijs Coffernils aan de draaitafels legde de competitie geen windeieren. Zowel de vakjury als de jongerenjury én ook de sfeerjury waren het volledig met elkaar eens. Fuzzy Moose was en is de meest opvallende deelname van het jaar en een welverdiende winnaar. De jongens van Fuzzy Moose sloten na de bekendmaking de finale-avond overigans af met een superleuke party.

Pieter en Tijs zijn respectievelijk 18 en 19 jaar en zijn beiden student in Gent. Met de titel van winnaar van Belgian dj-contest op zak maken zij zich op voor de volgende uitdaging. In de voetsporen van de vorige winnaar dj Bobby Ewing wenkt een finaleplaats in het Vlaams-Brabantse 45 Toeren-contest met climax op zaterdag 13 december in muziekcentrum Nijdrop in Opwijk.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 okt 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GD Tollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 12 feb 2021

archief