PEPINGEN - Twee weekends halfoogstfeesten

C21

PEPINGEN - Twee weekends halfoogstfeesten

Editiepajoy_bellingen_halfoogst_foto_merckx
Foto © Felix Merckx
 

Voor de 57ste keer worden in Bellingen de halfoogstfeesten gehouden. Dit jaar worden de activiteiten gespreid over 2 weekends. Tijdens het eerste weekend ligt de nadruk op sport en is er geen avondprogrammatie en tijdens het tweede weekend staat de muziek centraal met speciale aandacht voor de jeugd. Rode draad tijdens de twee weekends is het restaurant dat dit jaar vijf dagen open is.

Op zaterdag 2 augustus kan men vanaf 8 uur komen fietsen voor het goede doel. Zij steunen het orthopedagogisch centrum Huize Ter Loo uit Bellingen en het dierenasiel FSCPA uit Heikruis.
Op zondag 3 augustus is er de taalgrenswandeling. Er zijn verschillende afstanden uitgestippeld en inschrijven in de tent kan van 7 tot 15 uur.
Op vrijdag 8 augustus komt vooral de jeugd aan zijn trekken met Raving George. Zij was al twee keer op Tomorrowland en wordt aanzien als de leading lady van de Belgische techno-scene. Er is een busje tussen de feesttent, Halle, Lennik en Pepingen voorzien . Kaarten in vvk kosten 5 euro en aan de kassa is dat 7 euro.
Een hele avond ambiance is er op zaterdag 9 augustus met straffe dj’s en met de Soulbrothers. Op zondag 10 augustus verwachten ze de motorrijders vanaf 10 uur voor een gepijlde tocht van 150 km. Ook zij rijden voor de twee boven vermelde goede doelen. ’s Avonds is er Paul Severs (inkom 2 euro) en de ‘Nacht van de cafébazen’. Cafébazen uit Pepingen, Bellingen en omstreken worden uit hun café geplukt en gaan de pintjes tappen in de tent. De cafébaas die het meeste pinten tapt, mag een gratis vat voor zijn klanten tappen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 jul 2014
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief