PEPINGEN - Geslaagd ledenfeest van Bellingahaim in Ontmoetingscentrum Ter Loo in Bellingen

C21

PEPINGEN - Geslaagd ledenfeest van Bellingahaim in Ontmoetingscentrum Ter Loo in Bellingen

Bel_bestuur_bellingaheim
 
Dsc_0003_2

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Bellingaheim voor haar leden en sympathisanten een ledenfeest met een hoogstaand culinair gedeelte en een zeer geslaagd optreden van Kokher. Ambiance en ontroering verzekerd, nu eens in het dialect dan in het algemeen Nederlands, gewoonweg aangenaam zoiets te kunnen beleven.

Voorzitter, Paul Baert, sprak in zijn openingstoespraak van een echt  feest want 2008 was een belangrijk jaar voor de vereniging.

Enkele weken geleden werd een erfpacht voor  40 jaar afgesloten zodat er nu een soliede juridische basis is voor de werking in Ter Loo .

Een beknopt overzicht van de gepresteerde werken van het voorbije jaar: Het afdak van de noordvleugel werd in zijn oorspronkelijke glorie hersteld. De weide rond Ter Loo, die stilaan een woestenij geworden was, werd omgeploegd en omgevormd tot een mooie grasmat met centraal een rotonde voor samenzitten. De grauwe betonplaten rond het domein werden weggehaald en openden zo de blik op het mooie Bellingen. Ze hebben de speelplaats hersteld en tal van ander kleiner verbeteringen aangebracht. De jaaractiviteiten waren ook geslaagd over de hele lijn: de wandeling, de Drogo-ommegang en het kunstevent: KID

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 nov 2008
Jacqueline Smismans
Jacqueline Smismans
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief