PEPINGEN - Dorpsfeesten Bogaarden verdeelt winst

PEPINGEN - Dorpsfeesten Bogaarden verdeelt winst

Bog_cheques_dorpsfeesten
 
Dsc_5976

De dorpsfeesten in Bogaarden zijn uniek. Een dorpje met amper een 35O inwoners zorgt tijdens de zomer voor een driedaagse volksverhuizing. De winst van de driedaagse feesten wordt verdeeld onder de 32 verenigingen die een handje meehielpen om het iedereen in Bogaarden zo aangenaam mogelijk te maken.

"Wij zijn gelukkig dat we onze 5000 euro winst kunnen verdelen. Daarom organiseren wij. Er draaiden 32 verenigingen één of meerdere shifts. Verenigingen die meermaals helpen, worden meermaals beloond. We beschikken over een kern van zo'n 200 vrijwilligers. Bogaarden is klein maar we zijn tevreden dat het verenigingsleven sterk leeft.

We blijven de verenigingen tijdens het jaar steunen. Wanneer ze organiseren in het dorp voor de ruime bevolking, kunnen ze rekenen op een bijkomende steun. Op onze manier zetten we hen aan om te organiseren. Op de dag van vandaag, met veel internet, TV,... mag deze sociale rol niet vergeten worden.", beklemtoont Dirk Paridaens.

De organisatoren kunnen terugblikken op goede feesten. In totaal verdeelden ze 5000 euro onder de verenigingen die hielpen. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 dec 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 04 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 15 feb 2021
Godelieve Deschuyffeleer | 12 feb 2021

archief