PEPINGEN - Gezinsbond Beert op jaarlijkse uitstap naar Oostende

PEPINGEN - Gezinsbond Beert op jaarlijkse uitstap naar Oostende

Gezinsbond_20beert_20aan_20zee_202016
Ingezonden foto
 

De gezinsbond uit Beert trok richting kust. Al meer dan vijfendertig jaar organiseert het bestuur een uitstap voor hun leden en dit jaar namen meer dan 75 leden hun intrek in het verblijf Vayamundote te Oostende. Tal van activiteiten stonden op het programma.

Zaterdagmiddag werd er samen gepicknickt in het familiepark De Sierk. In de namiddag bleven de kleinste in het speelparadijs ravotten. De oudsten bezochten het fort van Napoleon te Oostende.
's Avonds namen iedereen een sprong in de tijd. Hoe zien wij eruit als we hoogbejaard zijn ? Deze seniorenavond inspirerende iedereen voor een leuke verkleedpartij. Het avondvullende programma werd gevuld met “Bingo”, een populair spel, dat bekend is in ouderenvoorzieningen.
Zondagvoormiddag kon de keuze gemaakt worden tussen een zwempartij of een strandwandeling. Om de tweedaagse af te sluiten reed de groep richting Brugge voor een boottocht langs het kanaal dat Brugge met Sluis verbindt. Na de tocht bracht iedereen een bezoekje aan het pittoreske Damme en snuisterde rond in het Damme boekendorp.
Doorheen het weekend werd het spel “De Mol”, gekend van het tv-programma, gespeeld. Iemand werd vooraf aangesteld als de Mol tussen andere tien kandidaat mollen. Zowel jong als oud kreeg tijdens het week-end tal van opdrachten waarmee geld te verdienen was. De Mol speelde zijn rol perfect want niemand herkende de Mol en zij liet ook tal van opdrachten mislopen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2016
Emile Devogeleer
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 26 jun 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 jun 2020
Sam Herremans | 16 jun 2020

archief