Door en Voor PEPINGEN blaast 10 kaarsjes uit

Door en Voor PEPINGEN blaast 10 kaarsjes uit

Dvp_bewerkt-2
Ingezonden foto

 Door en Voor Pepingen (DVP) ontstond op 6 januari 2007 (driekoningendag) als een vriendenkring, allemaal Pepingenaren met ervaring in uiteenlopende sectoren. De bedoeling in de beginjaren was elkaar als buren beter te leren kennen

Vanaf 2008 zorgden een eigen website en flyer hiervoor. DVP was de vinger aan de pols en maakte snel naam. De 2-maandelijkse flyer groeide uit tot een vaste waarde. Ook de originele DVP-acties konden telkens op veel sympathie rekenen met bloemetjes voor Moederdag, kleurrijke fruit- en brooddoosjes voor de kleuters, chocolade voor Ter Loo, kleurboeken voor de pediatrieafdeling van het AZ Sint-Maria. Wat later werd ook een digitale ideeënbus gelanceerd.

DVP kan tevreden en trots terugblikken op 10 jaar werking voor de Pepingenaar. In 2015 was er voor het eerst de broodpuddingactie en in 2016 voor het eerst de rode wijn actie. Iedereen in de gemeente kent bovendien de jaarlijkse vogelhuisjesactie voor de nieuwe inwoners,  moederdagactie, speelgoedactie, bakwedstrijd, sinterklaaskleurwedstrijd, dopjesactie en op het einde van ieder jaar kleuren de  dvp-wenspanelen met "prettige feesten" het straatbeeld.

'Deze tien jaren zijn voorbijgevlogen. We hebben ervan genoten en hopen op dit elan verder te kunnen gaan. We vieren ons 10-jarig bestaan bescheiden met een lekkere driekoningentaart. Dit vonden we gepast gezien de crisis binnen het huidig politieke landschap in Pepingen. Bovendien wensen we onze beperkte budgetten ten volle aan te wenden voor onze acties. Ik wens onze leden te bedanken voor hun jarenlange steun en kan in primeur meegeven dat er dit jubileumjaar nieuwe initiatieven gelanceerd zullen worden, zoals een DVP kookclub', besluit de voorzitter Kristof De Cuyper.en lokaal nieuws op een toegankelijke manier te verspreiden. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jan 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Emile Devogeleer | 12 okt 2017
Emile Devogeleer | 08 okt 2017
Felix Merckx | 03 okt 2017
Felix Merckx | 30 sep 2017
Emile Devogeleer | 29 sep 2017

archief