JONGCD&V PEPINGEN reikt vijftiende V.I.P-prijs uit

JONGCD&V PEPINGEN reikt vijftiende V.I.P-prijs uit

Vip_1
Ingezonden foto's
 
Vip_2
Ingezonden foto's
 

 De Pepingse CD&V jongerenafdeling reikt jaarlijks de V.I.P. (Verdienstelijke Inwoner(s) van Pepingen)-prijs uit. .Dit jaar ging de prijs naar de Pëpîngense zelfstandigen

Deze jaarlijkse prijs is bedoeld voor een persoon of vereniging die zich tijdens de voorbije jaren op een uitzonderlijke wijze verdienstelijk maakte voor de Pepingenaar. De vorige winnaars waren Pelagie Vansnick, uitbaatster van zaal Limbourg; jeugdbeweging Chiro Karreveld; Mong Blok; Muziekatelier Allegro; Jeugdvereniging Clubke uit Elingen; KAJ Bellingen; Reinaertvrienden uit Heikruis; Jeugdclub Jungle uit Pepingen; Volleybal Bellingen; de Ziekenzorgen uit Pepingen; Huize Ter Loo uit Bellingen; De Pepingse Pipeband; Jef en Ilda Meyts-Pollé, uitbaters van café Meyts-Pollé in Elingen; en Into My Arms samen met Hans Schoors en Greta Hollemans uit Beert.

De V.I.P. -prijs 2016 ging naar alle Pepingse zelfstandigen die door de werken aan de N28 een moeilijke periode achter de rug hebben maar er toch het beste van gemaakt hebben. Hun inspanningen worden enorm gewaardeerd. Als ondernemer of handelaar vormen ze mee het socio-economische hart van de gemeente. Hun zaak is een goede zaak voor Pepingen! Jong CD&V Pepingen wil hen daarom graag huldigen als V.I.P.-2016.

Tijdens het CD&V-eetfestijn werd een tombola georganiseerd ten voordele van Support4Nepal. Ze overhandigen tijdens de nieuwjaarsreceptie graag de cheque met de opbrengst aan Pepingenaar Brecht De Mey, oprichter van deze NGO.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jan 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 jun 2018
Devogeleer Emile | 29 mei 2018
Marc Colpaert | 27 mei 2018

archief