PEPINGEN - Lokale opleiding fuifcoach Pajottenland

C21

PEPINGEN - Lokale opleiding fuifcoach Pajottenland

Coaches
Foto Felix Merckx
 

 In Pepingen ging de opleiding fuifcoach, onderdeel ‘theorie’..  Alle organisatoren van publiek toegankelijke feesten of fuiven zijn volgens het gemeentelijk feest- en fuifreglement verplicht om een opgeleide fuifcoach te hebben.

Sinds enkele jaren organiseren de 6 gemeentebesturen van het Pajottenland (Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen) in samenwerking met de lokale politiezone Pajottenland, jeugdregio Pajottenland en de intergemeentelijke preventiedienst, de lokale opleiding fuifcoach. Deze opleiding wordt gratis aangeboden en georganiseerd voor organisatoren van feesten en fuiven die doorgaan in het Pajottenland (exclusief regio Pajottenland, geen andere regio’s aangezien deze niet vallen onder het politiereglement zone Pajottenland).

De opleiding fuifcoach bestaat uit drie onderdelen, zijnde een onderdeel theorie, EHBO en brandbestrijding. Na het volgen van deze opleidingen ontvangt men het attest van fuifcoach.

De eerste theoretische opleiding ging door in de raadzaal van het gemeentehuis van Pepingen.   Verder dient men nog een cursus EHBO te volgen om het attest van fuifcoach te behalen. Deze cursus vindt plaats in de lokalen van het Rode Kruis, Kroonstraat in Lennik, op zaterdag 14 oktober 2017 van 13u tot 16u.  De opleiding brandbestrijding kan men volgen op zaterdag 18 november 2017 van 9u tot 16u in het PIVO in Asse.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 mrt 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief