PEPINGEN – ‘t CLUBKE’ sluit na 24 jaar de deuren in Elingen

C21

PEPINGEN – ‘t CLUBKE’ sluit na 24 jaar de deuren in Elingen

1_de_leiding_gedurende_de_24_jaar
De leiding gedurende 24 jaar. (foto's Emile Devogeleer)
 
2_samen_met_een_paar_kinderen_van_het_dorp
Samen met een paar kinderen van het dorp. (Foto Emile Devogeleer
 
3_de_laatste_leiding
De laatste leiding (Foto Emile Devogeleer)
 

  ‘t Clubke in Elingen stopt zijn activiteiten na 24 succesvolle jaren, na veel plezier met de kinderen van de buurt en omstreken en dat omdat ze geen opvolging hebben, jammer genoeg. Alles begon in 1993 toen een paar vrienden besloten om wat activiteiten te organiseren voor de kinderen van de buurt, het begon met het opruimen van de lokalen door de plus – 13 werkingen in Elingen. Zij wilden in de lokalen boven in het Parochiehuis wel eens iets organiseren voor de kinderen van het dorp.

Het duurde niet lang vooraleer de vier vrienden versterking kregen van andere, om samen van ‘t Clubke een begrip te maken in de streek. Gedurende deze 24 jaar groeide de leiding naar een twintigtal leden die absoluut het afscheidsfeest niet wilden missen, zelf een reisje  vanuit Frankrijk was niet teveel om er niet bij te zijn.

‘t Clubke zal door vele kinderen in het dorp gemist worden, en zeker de vele activiteiten waarop telkens 20 tot 30 kinderen aan deel namen.

Ook  het jaarlijkse vakantiekamp naar de zee of de Ardennen, maar ook de seizoens thema's zoals Carnaval, Pasen, Halloween, Kerst..zullen mooie herinneringen blijven.

In 2006 kreeg ‘t Clubke van de Gemeente Pepingen de VIP prijs ( verdienstelijke inwoners van Pepingen).

Op het afscheidsfeest werden de overblijvende spullen en gadgets verkocht en werd de opbrengst geschonken aan ‘Kom op tegen kanker’.Het bestuur van ‘t Clubke wil nog wel verder doen met de jaarlijkse verkoop van Azalea’s in de maand september waarvan de opbrengst  ook naar kom op tegen kanker gaat. Zo blijft ‘t Clubke toch nog een beetje bestaan in Elingen.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief