Iedereen fit in PEPINGEN

C21

Iedereen fit in PEPINGEN

Pepingen
EP

 In het kader van de gezonde lente organiseert de gemeente Pepingen 2 activiteiten, namelijk danslessen ‘Jazy Fit’ en voordracht ‘meer bewegen, minder zitten’.

BEWEGEN
De gemeente Pepingen organiseert in samenwerking met Logo Zenneland de voordracht ‘meer bewegen, minder zitten’.

‘Je wil meer bewegen, maar hebt niet altijd tijd of zin? Hoe kan je gezond bewegen toch gemakkelijk inbouwen in je dagelijkse leven? Waarom is lang stilzitten niet hetzelfde als te weinig bewegen?

De voordracht geeft een antwoord op deze en andere vragen. Er wordt stilgestaan bij: lichaamsbeweging en lang stilzitten, wat doet het met onze gezondheid en hoe beïnvloedt onze leefomgeving deze gedragingen. Daarnaast worden er enkele praktische oefeningen uitgevoerd om de deelnemers zelf gedragingen en leefstijl in kaart te laten brengen.

Inschrijven :      Greta Verelst – Dienst Welzijn gemeente Pepingen – 02 383 14 22 – greta.verelst@pepingen.be.

DANSLESSEN JAZY FIT
Heb je zin om de beentjes uit te zwaaien? Is het al eventjes geleden dat je nog een dansje gedaan hebt? Wil je een ontspannen avond doorbrengen in een leuke groep?

Na het succes van verleden jaar organiseert de gemeente opnieuw danslessen onder professionele begeleiding van Laure Van Belle van Dance-Inn. Deze lessenreeks is bedoeld voor iedereen. Je hoeft geen ervaring te hebben.

De lessen gaan door op              20 en 27 april 2017, 4 en 11 mei 2017 telkens van 19.30 tot 20.30 uur in CC Heikruis – Molenhofstraat 36 – 1670 Pepingen. Prijs : € 20,00 voor 4 lessen, contant te betalen aan de lesgever tijdens de eerste avond

Inschrijven : Greta Verelst – Dienst Welzijn gemeente Pepingen – 02 383 14 22 – greta.verelst@pepingen.be .

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief