Paasstage FC PEPINGEN

Paasstage FC PEPINGEN

Groepsfoto_paasstage
Ingezonden foto
 

 Voor de dertiende keer werd er tijdens de tweede week van de paasvakantie voor dejeugdspelers van FC Pepingen een stage georganiseerd. Meer dan 80 spelertjes tussen 6 en 13 jaar namen deel en dit onder deskundige begeleiding van een 15 tal trainers.

 De kinderen werden vanaf 8u ’s morgens opgevangen en om 9u startte de trainingen. Alle aspecten van het voetbal kwamen aan bod zoals spel- enwedstrijdvorm en de multimove techniek alsook een gedeelte fun en plezier. De trainingen duurden tot 16u en de kids werden opgevangen tot 17u. Iedere dag werd afgesloten met penalty’s trappen.

De stage werd afgesloten met een gezamenlijk eindspel en kregen de spelers hetbezoek van de paashaas. Als afsluiting kreeg iedere deelnemer een mooie ’t shirt als aandenken. Ook de winnaars van de penalty-cup werden beloond met een bal.

De club kon ook een hele week op oma Rita en André rekenen, om al het extra sportieve in goede banen te leiden. Iedereen liet niets aan het toeval over om van deze paasstage opnieuw een boeiend, verrijkend en aangenaam gebeuren te maken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2017
Felix Merckx
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 mei 2018
Sam Herremans | 27 apr 2018
Sam Herremans | 25 apr 2018

archief