Gezinsbond BEERT op jaarlijkse uitstap naar Houffalize.

Gezinsbond BEERT op jaarlijkse uitstap naar Houffalize.

Gezinsbond
Ingezonden foto
 

 De gezinsbond uit Beert trok voor 2 sagezn richting Ardennen. Al meer dan vijfendertig jaar organiseert het bestuur een uitstap voor hun leden en dit jaar namen meer dan 80 leden hun intrek in het verblijf Vayamundo te Houffalize. Tal van activiteiten stonden op het programma.

Zaterdagmiddag werd er samen gepicknickt in Vayamundo. In de namiddag gingen de kleinste spelen in speelparadijs Houtopia. De zoetbekken bezochten chocolatier Cyril.

Na het avondmaal organiseerden een aantal jongeren een avondvullende programma met een quiz en doeopdrachten voor groot en klein.

Zondagvoormiddag kon de keuze gemaakt worden tussen een zwempartij of een hevigeArdense boswandeling. Om de tweedaagse af te sluiten reed de groep richting de struisvogelboerderij “L’atrucherie de Doneu”. Na de rondleiding in de boerderij kreeg iedereen een lekkere pannenkoek van struisvogeleieren.

Doorheen het weekend werd het spel “het geluid”, gekend van het radio-programma,gespeeld. Wie het geluid juist raadde, verdiende de inzet.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Elsie De Greef | 24 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 mei 2018

archief