PEPINGEN - Schepenen kennen jun bevoegdheden

C21

PEPINGEN - Schepenen kennen jun bevoegdheden

Schepe_college
Ingezonden foto
 

 De bevoegdheden van het nieuwe schepencollege van Pepingen zijn bekend. Na de onbestuurbaarheid is er een nieuwe meerderheid die bestaat uit de CD&V en onafhankelijke Peter Lacres.

Zoals vroeger al geweten wordt Luc Decrick de nieuwe burgemeester. Verder is hij bevoegd voor Burgerlijke stand, Bevolking, Brandweer, Algemene Coördinatie, Politie, Personeel, Plattelandsbeleid; Erediensten, Landboiuw, Begroting en Ruimtelijke Ordening.

Eerste schepen wordt Peter Lacres. Zijn bevoegdheden zijn Cultuur, Informatie en Public Relations, Toerisme, Dierenwelzijn, Feesten en Ontvangsten, Vlaams Beleid, Erfgoedconvenant en Mobiliteit.

Tweede schepen is Peter Van Cutsem met als bevoegdheden: Jeugd, Openbare Werken, Middenstand, Begraafplaatsen, Ontwikkelingshulp, Gemeentebedrijf, Sport en Recreatie, Middenstand, Economie en Vrijwilligersbeleid.

Derde schepen Suzanne De Cort is bevoegd voor Financiën, Derde leeftijd, Milieu en Duurzaamheid, Onderwijs, Sociale en Familiale zaken (kinderopvang), Gezin, Gezondheid en Tewerkstelling.

Erik Dehandschutter is vierde schepen en blijft voorzitter van het OCMW en krijgt onder zijn bevoegdheid Welzijnsbeleid en Huisvesting.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief