PEPINGEN - DVP viert 10-jarig bestaan met eigen kookboek

C21

PEPINGEN - DVP viert 10-jarig bestaan met eigen kookboek

Dvp_bewerkt-3
Ingezonden foto
 

Vriendenkring Door en Voor Pepingen (DVP) werd op 6 januari 2007 boven het doopvont gehouden om lokaal nieuws op een toegankelijke manier te verspreiden. Dit gebeurde via een eigen website en flyer. Ook de originele DVP-acties en de digitale ideeënbus kregen mensen van alle achtergronden bij elkaar om iets te betekenen voor hun buren.

Dat is nu 10 jaar geleden en de vriendenkring wil dit vieren. “Vele volwassenen staan geregeld in de keuken. Op de televisie is het moeilijk kiezen tussen de vele kookprogramma’s. Met enige fierheid meld ik dat DVP een lokaal kookboek lanceert”, zegt voorzitter Kristof De Cuyper. “DVP heeft met "Recepten met verhaal" gekozen voor een kookboek met toegankelijke gerechten, bovendien allemaal door en voor de Pepingenaar.  Niet zo zeer een klassiek kookboek bestaande uit recepten en foto's van de gerechten. Eerder verhalen van inwoners of gewezen inwoners van Groot-Pepingen. Door en Voor Pepingen bundelt op deze manier het verhaal van tien personen en hun lievelingsgerecht met daarbij telkens een gedicht. Sommige lezers zullen zich hierin herkennen, anderen zullen een idee opdoen. Kortom het boek brengt mensen samen door dialoog."

DVP bracht de medeschrijvers bij elkaar en bedankte hen met een heerlijk ontbijt en een gratis exemplaar. Het ingebonden boek "Recepten met verhaal" heeft een harde kaft en telt 24 bladzijden in kleurendruk en op glanzend papier: het ideale geschenk. De kostprijs bedraagt 24,95 euro. Geïnteresseerden uit Groot-Pepingen kunnen echter tot eind juni 2017 uitzonderlijk genieten van een kortingsprijs van 20 euro. Bestellen kan via info@doorenvoorpepingen.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 mei 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief