PEPINGEN – De slimste mens van …

C21

PEPINGEN – De slimste mens van …

Editiepajot_teerfeest_elingen_andy_geerts__2_
Alex Van Eeckhoudt - Slimste mens van Elingen. (Foto: Andy Geerts)

De Landelijke Gilde Elingen met Freddy Deweerdt als voorzitter kan terugblikken op een geslaagd teerfeest In de parochiezaal werden naar jaarlijkse gewoonte het bestuur en de leden getrakteerd op een uitgelezen diner. Benevens een toespraakje hier en een terugblik daar werd het geheel ook te voorzien van een ludieke noot.

Alle tafelgenoten werden aangepord om mee te dingen naar de titel van slimste mens van Elingen. Het dirigeerstokje lag in handen van Stefan Mommaert, de dienstdoende Erik Van Looy, met als ruggensteun Dirk Van Laere en Andy Geerts.  

De 39 moedigen hadden een vette kluif aan het aanvullen van de tekst van Vlaamse klassiekers, de benaming van verschillende dranken en kazen, het herkennen van Elingse VIP’s en het beantwoorden van historisch-beladen vragen over hun dorp.

Na een spannende finaleronde zag Alex Van Eeckhoudt zich uitgeroepen als de slimste mens van Elingen. Alle zes finalisten, Roza Van Eesbeeck, Kris De Wolf, Alex Van Eeckhoudt, Marleen Telemans , Anne Annendijck en Anja Oblonsek, ontvingen een reeks krablotjes ter waarde van 25 euro. De winnaar werd daarenboven bedacht met een fles edele drank.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Andy Geerts
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 dec 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief