Chiro Karreveld brengt nostalgie in PEPINGEN

C21

Chiro Karreveld brengt nostalgie in PEPINGEN

Chiro
Ingezonden foto
 

 De gebouwen van zaal Limbourg kent een nieuwe eigenaar. Het café en zaal werd 33 jaar lang uitgebaat door Pelagie Vansnick, een monument in het uitgaansleven inhet Pajottenland. Bijna elke week zette ze haar zaal op de eerste verdieping open voor fuiven. Scholen, jeugd- en andere verenigingen uit de hele regio, waaronder ook de Pepingse Chiro, organiseerden hier al van de ene generatie op de andere fuiven. Menige jongeren uit de streek zakten naar Pepingen af om feest te vieren. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei gaan de deuren van zaal Limbourg terug open.

 De leiding van Chiro Karreveld kwam op het idee om, alvorens de verbouwingswerken aan te vatten, nog een allerlaatste keer een fuif te organiseren in zaal Limbourg. Puur nostalgie ! Ze kregen groen licht van de nieuwe eigenaar.

Met als thema “Back to Pella” stelt Chiro Karreveld volgend programma voor:

VRIJDAG 12/05

Café-avond met lokale bands! Zoals KABAAL: ontstaan uit de chiromiddens en  meerdere malen op het podium van zaal Limbourg: LOBSTAR; DISCOBAR SUNDAY NIGHT met DJ’s uit de gloriejaren van de Pepingse discobar.

ZATERDAG 13/05

De befaamde jaarlijkse CHIRO-fuif. KINDERFUIF met Discobooze: 9u – 21u en daarna de  CHIROFUIF met verschillende DJ’s

Affiches, flyers,… gezocht !

Voor de inkleding van het Back To Pella-café is de leiding op zoek naar affichesvan fuiven of andere evenementen die zijn doorgegaan in Zaal Limbourg.  Zo gevende affiches en flyers een mooi overzicht van het maatschappelijke gebeuren in de zaal. Contactpersoon: Fien Erzeel: 0478/01.60.06.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mei 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief