Ritmic PEPINGEN sluit seizoen af en maakt zich klaar voor de zomerstage

Ritmic PEPINGEN sluit seizoen af en maakt zich klaar voor de zomerstage

Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 

Het mag gezegd worden, de vijfde editie van Ritmic op het podium mag als succesvol worden beschouwd. Blije dansers, trotse lesgevers, voldane organisatoren en een enthousiast publiek getuigden hiervan. Een mooie afsluiter van het voorbije seizoen.

Elke week kunnen kinderen tussen 3 en 14 jaar zich komen uitleven bij Ritmic. Op een speelse en ongedwongen manier kunnen ze zichzelf tonen in dans, ritme, creativiteit... Het resultaat hiervan was recent te zien in het auditorium van HHC te Halle.

Ritmic, dat deel uitmaakt van Gezinssport Vlaanderen organiseert ook al 10 jaar lang dans- en creastages voor kinderen van 4 tot 14 jaar. De zomerstage heeft dit jaar plaats in de polyvalente zaal te Pepingen van 31 juli tot 4 augustus. De kleutergroep is inmiddels volzet. Bij de groep vanaf zes jaar zijn er nog plaatsen vrij, van harte welkom.

Graag meer info in verband met zowel de stage als het komende dansseizoen? Stuur gerust een mailtje  naar ritmic1@outlook.be en bezoek ook eens de website www.ritmic.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 jun 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 mei 2018
Marc Colpaert | 26 mei 2018
Elsie De Greef | 24 mei 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 mei 2018

archief