PEPINGEN - Roefelen in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken was een succes.

C21

PEPINGEN - Roefelen in Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken was een succes.

Roefel
EP

 De Jeugddienst van de gemeente Pepingen organi opnieuw de ‘Roefeldag’.  Dit is een dag waarop kinderen van de basisschool bij bedrijven, verenigingen, winkels en instellingen een kijkje achter de schermen gaan nemen. Roefelen is een van oorsprong Belgisch- Nederlands woord voor ‘snuffelen’ of ‘ontdekken’.

Ook het woonzorgcentrum Henri Vander Stokken was klaar om ook dit jaar samen met de bewoners en de kinderen te ‘roefelen’.

De kinderen deden heel wat activiteiten samen met de bewoners. Er werd badminton gespeeld, gezongen, gedanst, gymnastiek gedaan. We gingen samen met de bewoners en kinderen naar de kine-zaal. Daar mochten ze alle toestellen uittesten. De kinderen bezochten samen met de bewoners de tentoonstelling.  Ook mochten de kinderen zelf ondervinden hoe het voelde om met de actieve tillift verplaatst te worden.

Het werd een mooi middag zowel voor de kinderen als de bewoners die er zeker met volle teugen van genoten.   De bewoners kijken reeds uit naar de volgende editie van de Roefeldag.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief