Chiro Karreveld PEPINGEN op kamp in Neeroeteren

C21

Chiro Karreveld PEPINGEN op kamp in Neeroeteren

Kookouders_lw
De kookouders (Ingezonden foto)
 
Karraveld
Ingezonden foto
 

 Chiro Karreveld Pepingen vertrok op 1 juli met 150 kinderen, zowel jongens als meisjes, voor hun jaarlijks bivak naar het Limburgse Neeroeteren. De leidingsploeg, bestaat uit 27 personen. Zij zorgen tien dagen lang voor een gevarieerd afdelingsprogramma. Daarbuiten zorgen ze voor tal van andere activiteiten zoals een trektocht, familiedag, avondvullend programma en om het kamp af te sluiten, het kampvuur.

De hongerige buikjes worden gevuld met lekkere gerechten klaargemaakt door veertien kookouders. De kookploeg bestaat uit: Heidi, Lucie, Staaf, Marc, Anita, Mariëlla, Tony, Greet, Patrick, Martine, Bart, Zefanja, Ingrid en Peter.

De kinderen maakten kennis met het bivakthema "Celle en het beest". Dit thema vormt een leidraad doorheen de verschillende dagen en activiteiten. Ook de kookouders stelden iedere dag op een ludieke manier het menu voor aan de kinderen.

Tijdens de bezoeknamiddag, op zondag 9 juli, kwamen ouders, familie, vrienden of oud-leiding een kijkje komen nemen op de locatie van ‘t Driege Jomahei, Roosterbergstraat te Neeroeteren. Voor info zie www.chiropepingen.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 jul 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief