Zestig jaar Halfoogstfeesten BELLINGEN

C21

Zestig jaar Halfoogstfeesten BELLINGEN

Halfoogst
Foto Emile Devogeleer
 

 Voor de zestigste keer staan in Bellingen (Pepingen) de Halfoogstfeesten op het programma. Ze blijven ere gaan voor een kwaliteitsvolle combinatie van muziek, sport, lekker eten en drinken. Dit alles in een sfeer van vriendschap, gemoedelijkheid en gezelligheid.

De Halfoogstfeesten gaan door op 27, 28, 29 en 30 juli. Deze vier dagen kan men er terecht voor een mosselfestijn.
Dit jaar staan er een aantal nieuwigheden op ons programma zoals after Work Festival op donderdag: een samenwerking met café De Bascule, ook een overlever van de laatste 60 jaar. Het wordt een sfeervolle avond bol van muziek, eten en plezier en unkadelic op zaterdag: eigentijdse en sfeervolle avond met funk, hiphop, house, soul, rock 'n roll, Kortom, een perfecte mengeling van genres met een funky touch.

Donderdag 27 juli
-Start tweedaagse VWF koers om 14.30 uur
-After Work festival vanaf 17.30 uur aan de te,nt en in de Bascule

Vrijdag 28 juli
-Start wielerkoers om 14.30 uur
-SwareeMoes vanaf 22 uur

Zaterdag 29 juli
-Jogging Dwars door Bellingen vanaf 14.30 uur
-Funkadelic vanaf 22 uur

Zondag 30 juli
-Taalgrenswandeling. Start vanaf 7 uur
-Nacht van de cafébazen vanaf 21 uur. De deelnemende cafés zijn De Bascule, Mong Blok,  Het Dravershof, Café Terlinden , De Vaantjesboer en Den Herberg. Zij zullen zich die avond geheel ten dienste van u opstellen. Wie  dit wenst  zal zich  kunnen  uitleven op de weliswaar mechanische ) rodeostier en zich kunnen opwarmen voor het eerste kampioenschap rodeostier rijden. De cafébazen zullen ook hier een centrale rol spelen . De Flippo’s , gekend van carnaval Halle , Hallywood, Pand 1500 en vele andere leuke feestjes, zullen alles op eigen wijze voorzien van commentaar . En tegelijkertijd zorgen voor leute en plezier. DJ Bart bijt die avond de spits af. Ingang : €2 Meer info op www.halfoogstfeestenbellingen.be



Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jul 2017
Felix Merckx
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief