Feestend BEERT 2017

Feestend BEERT 2017

Affichevoorstelling
Ingezonden foto
 

 Voor de 52ste keer wordt er op 25 & 26 & 27 en 28 augustus 2017 in Beert gefeest. Tijdens ‘Feestend Beert’, vroeger Augustuskermis, word je getrakteerd op een feestelijke cocktail bestaande uit muziek en dans voor jong en oud, toffe sfeer en ontspanning voor klein en groot.

De organisatie van het weekend is in handen van de vzw Feestend Beert en wordt medegeorganiseerd door de plaatselijke verenigingen. Ook vele andere helpende handen, zowel jong als oud, maken van dit weekend een groot gebeuren. De opbrengst van de feesten wordt grotendeels verdeeld onder de meewerkende verenigingen. Verder organiseren we jaarlijks een feestvergadering waarop ieder helpend hand uitgenodigd is en kopen we allerlei materiaal aan die we ter beschikking stellen voor alle meewerkende verenigingen.

De feesttent is gelegen nabij de kerk aan de J. Demaegtstraat in ‘t hartje van Beert.

PROGRAMMA

Dit jaar staan er niet veel nieuwigheden op het programma. Vrijdag starten we iets vroeger dan normaal en organiseren voor de eerste maal een afterwork drink. Vrijdagavond hebben tijdens GIGADANCE terug enkele top-DJ’s zoals Korsakoff en Lowriderz naar Beert gehaald. Ook krijgen lokale en beginnende dj’s hun kans. Zaterdagvoor- en namiddag is er beweging in en rond de tent. Zaterdagavond duiken we terug de jaren “nineties” in.

Op zondagmiddag zal de tent nogmaals omgetoverd worden in een feestrestaurant. Zondagavond bouwen we verder aan “Biet Schlagert”. Dit wordt uitgebreid met tal van grote Vlaamse zangers. De Zotte Maandag blijft een vaste waarde in het programma. Tijdens de feesten kan er met bancontact betaald worden.

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 jun 2018
Devogeleer Emile | 29 mei 2018

archief