Jong aanstormend muzikaal talent in abdijkerk van BELLINGEN

C21

Jong aanstormend muzikaal talent in abdijkerk van BELLINGEN

Trio
Ingezonden
 

 Het Roffa Tango Trio is laureaat van Supernova 2016 (jong talent) brengt op  zaterdag 9 september om 19 uur in de abdijkerk van Bellingen een eigenzinnige mix van traditionele tango, klassieke muziek, jazz, eigen arrangementen en eigen nummers.

Het Roffa Tango trio is opgericht in 2013 aan de Argentijnse tango-afdeling van het Rotterdamse conservatorium. 'Roffa' is straattaal voor de stad Rotterdam en verwijst dan ook simpelweg naar de stad waar de muzikanten elkaar ontmoeten  tijdens hun muziekstudies aan Codart. Het trio werd gecoacht door enkele tangomeesters waaronder Gustavo Beytelrnann en Victor Villena. Roffa Tango Trio focust op bestaande hedendaagse tango en gaat op zoek naar nieuwe invloeden binnen het,  veelzijdige muziekgenre. Met hun wil tot vernieuwen slagen de leden een geheel eigen stijl te creëren en een uitdagend, eigentijds verhaal te vertellen.

Het trio bestaat uit: Anke Steenbeke (piano), Simone van der Weer (bandoneon)  en Alexander Vocking (contrabas).

Bijdrage: 12€, - Voorverkoop +65 en Bellingahaim 10 € - ionger  dan 18 jaar gratis.
Na het concert wordt u uitgenodigd op de vernissage van de tenstoonstelling ART=TIC 5, Kunst in het Dorp 2A17 ln kasteel-klooster oc Ter Loo, Kareelstraat 6A-1 674 Bellingen

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 aug 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief