PEPINGEN - Steven Goegebeur op Feestelingen

C21

PEPINGEN - Steven Goegebeur op Feestelingen

Feestelingen
EP

 1 september is dit jaar niet enkel de eerste schooldag, maar ook het startschot voor Feestelingen 2017.  Het is stilaan een mooie traditie geworden dat ze op vrijdagavond het podium vrijmaken voor stand-up comedy, met dit jaar Steven Goegebeur.

Als Steven Goegebeur het podium betreedt,  begint hij te stralen. Hij bekijkt de alledaagse wereld door zijn eigen, niet-alledaagse bril. Steven is een publieksspeler: interactie met de toeschouwers is voor hem vanzelfsprekend. Samen met het publiek maakt hij er keer op keer een onvergetelijke avond van. Zijn motto: ‘Iedereen moet na mijn comedyshow opgelucht, vrolijk, blij en met pijnlijke buikspieren van het lachen naar huis gaan.’ Volgens Steven zou een goede comedyshow door de ziekenkas moeten terugbetaald worden. Show begint om 20u30 en vindt plaats in de parochiezaal van Elingen (Zwarte Molenstraat 25).

Kaarten zijn in voorverkoop beschikbaar aan 10,00 € (inkom aan kassa: 12,00 €) .  Deze zijn te bekomen bij de bestuursleden van Landelijke Gilde Elingen, Café Meyts-Pollé te Elingen of via feestelingen@gmail.com

Op zaterdagavond en zondagmiddag kunnen de hongerige buiken aanschuiven voor de barbecue. 

Op zondag hebben ze opnieuw een Openlucht Eucharistieviering (10u), opgeluisterd door  Concertband Theobaldus Groot-Pepingen. Alsook wordt op zondagnamiddag  de nodige animatie van de allerkleinsten voorzien.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 aug 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief