PEPINGEN – ‘Dansstudio’s Ballerino ‘ opende tweede dansschool in de streek.

C21

PEPINGEN – ‘Dansstudio’s Ballerino ‘ opende tweede dansschool in de streek.

Magali_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Magali_2
Foto's Emile Devogeleer
 
Magali_3
Foto's Emile Devogeleer
 
Magali_4
Foto's Emile Devogeleer
 
Magali_5
Foto's Emile Devogeleer
 

 ‘Ballerino’s dansstudio’s ‘ opende een tweede dansschool in de streek, de nieuwe locatie is gelegen in de vroegere dancing Exquis op de Kestersesteenweg 4 in Pepingen.

Door het groot succes werd de dansschool in Lembeek wat krap voor de meer dan 250 leden, en werd al een tijdje uitgekeken naar een bijkomende locatie, zo is voorzitster Magali Berael en haar echtgenoot terecht gekomen op de leegstaande gebouwen van dancing Exquis in Pepingen.

 

Eerst werd gedacht om enkel een optie te nemen op de grote parking voor het organiseren van hun zomerfeest, maar kwamen ze algauw tot een akkoord om de gebouwen aan te kopen en te verbouwen tot een moderne dansschool. De nieuwe dansgelegenheid voor jong en oud start in september met tal van nieuwe lessen ( 18 in totaal ).

 

Zo zal er in Pepingen alvast predans, ballet, jazz, hip hop, ragga, musical en lyrical gegeven worden tot 18 jaar.

Voor volwassenen is er ook een les fit-training en yoga.

Magali en haar echtgenoot deden  samen met hun ouders en vrienden het grote deel van de verbouwingen, en maakte van deze verlaten dancing een echt danspaleis met moderne cafetaria.

 

‘Het werd na al de jaren les te hebben gegeven in het Heilig Hart in Halle tijd voor een nieuwe uitdaging, daarom heb ik beslotenmijn job in het onderwijs op te geven om samen met mijn echtgenoot zeven dagen op zeven dansles te geven aan jong en oud’

aldus Magali Berael.

 

Voor de buren is de komst van deze dansschool ook een grote verademing, en zijn ze verlost van het drukke uitgangsleven in de anders rustige buurt.

Meer info kan men bekomen op www.ballerino.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 18 mrt 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief