Schatten ontdekken in de basisschool Spring in ’t Veld te PEPINGEN

C21

Schatten ontdekken in de basisschool Spring in ’t Veld te PEPINGEN

Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 
Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 
Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 

In de basisschool Spring in ’t Veld te Bellingen werd het schooljaar gestart met het thema ‘Op zoek naar schatten…’ . En die schatten hebben de kinderen al ontdekt op hun speelplaats. Ouders van de Vriendenkring, leerkrachten en directie hadden in de vakantie de handen uit de mouwen gestoken om de speelplaats om te toveren tot een speelparadijs voor de kinderen en het eindresultaat mag er wezen. 

1 september kwamen de kinderen vol verwondering de schoolpoort binnen gewandeld.  Een ballenwerper, spelletjes op de grond, picknicktafels, de muur onder het afdak herschilderd… ze wisten niet waar eerst te kijken. Meteen was de nieuwsgierigheid geprikkeld.  

Toen de kinderen donderdagvoormiddag op de melodie van Happy (de nieuwe schoolbel) naar buitenkwamen, ontdekten ze nog een nieuwe schat: 9 grote speelelementen lagen op de speelplaats.  Zitten, springen, glijden, klimmen, ontdekken, ravotten, ontspannen…  groot en klein was heel enthousiast! De start van het nieuwe schooljaar 2017-2018 was alvast een topper! Benieuwd welke schatten er nog zullen ontdekt worden doorheen het schooljaar.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief