De Grote PEPINGSE enquête is terug

De Grote PEPINGSE enquête is terug

Enquete
Foto Felix Merckx
 

 LVB – Lijst van de Burger lanceert opnieuw De Grote Pepingse Enquête, een uitgebreide bevraging van de Pepingse bevolking over de gemeente, het beleid en de toekomst. LVB wil hiermee polsen wat er leeft bij de bevolking en een luisterend oor bieden. De vragenlijst kan tussen 12 en 30 september op papier of online ingevuld worden. Alle inzendingen blijven anoniem.

Voorzitter René De Vos: “Wie anders dan haar eigen inwoners, weet wat er goed is en wat er beter kan in een gemeente. Deze Grote Pepingse Enquête is een positieve actie die we voor het eerst in 2012 lanceerden en op veel bijval kon rekenen. De vragenlijst werd nu gevoelig uitgebreid en kan ook voor het eerst online ingevuld worden. We nodigen iedereen uit om vrij zijn of haar mening neer te pennen: jong en oud, nieuwkomers en jarenlange inwoners, verenigingsmensen of niet. Zo willen we met alle inwoners samen nadenken over de toekomst van de gemeente. De suggesties nemen we mee in onze plannen voor 2018 en voor het toekomstige beleid in de gemeente.”

Deze enquête is een eerste deel in het plan van LVB-Lijst van de Burger om burgerparticipatie en democratische inspraak terug naar Pepingen te brengen.

Burgercafés in oktober
Voor LVB stopt de dialoog met de Pepingenaren niet bij de enquête. De Vos: "In oktober organiseren we drie Burgercafés, telkens in een andere Pepingse buurt.

Wie " zijn pracht van een gedacht " liever rechtstreeks bespreekt met andere inwoners, kan daar dus terecht voor een gezellige babbel met elkaar en met de raadsleden. Ze bieden een hapje en een drankje aan.

De Burgercafés zullen doorgaan in de loop van de maand oktober, waarvan de eerst op dinsdag 3 oktober 2017 in't Schoolhuys Bogaarde omstreeks 19 uur , de andere zullen later meegedeeldworden. Geen inschrijvingen vooraf, kom gerust langs!

De enquête valt vandaag 12 september in iedere Pepingse bus. Wie toch geen exemplaar heeft ontvangen, kan een seintje geven via Greta Cochez ( 0498 73 41 45 – greta.cochez@telenet.be ) of René De Vos (devos.rene2@skynet.  De enquête kan ook online ingevuld worden: neem een kijkje op www.lvb-pepingen.be of op https://nl.surveymonkey.com/r/DeGrotePepingseEnquete   


artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 sep 2017
Felix Merckx
Felix Merckx
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 jun 2018
Devogeleer Emile | 29 mei 2018

archief