PEPINGEN - Puur-natuur-poëzie-wandelroutes

C21

PEPINGEN - Puur-natuur-poëzie-wandelroutes

Poëziewandelroutes
Repro Deschuyffeleer

Twee tentoonstellingen, twee puur-natuur-poëzie-wandelroutes en een poëzieavond dat is het zomeraanbod van het kunstcentrum Mansveld in samenwerking met het Collectief Pep-In-Gen.  Met “Van het “Kasteel” naar het “Dorp” en andersom, worden Gaasbeek en Elingen  één geheel.

Zo verbinden de poëzieroutes van 5 of 8 km door de stilte van het Pajottenland het unieke kasteeldomein Gaasbeek met het kunstencentrum Mansveld met onderweg tal van markante gedichten. De afstand tussen natuur en poëzie wordt letterlijk en figuurlijk “gedicht”. In het kunstencentrum Mansveld kunnen bezoekers terecht voor een nationale tentoonstelling van beeldende kunst van laureaten van de Canvascollectie en in het Kasteeldomein organiseert het Collectief Pep-In-Gen een parcours bezaaid met hedendaagse beeldende kunst.  

Er wordt vertrokken aan het kasteel. Daar ontvangt de wandelaar alle informatie samen met het wandelplan alsook een beschrijving en een catalogus van de opgestelde kunstwerken.

Tijdens de poëzieavond op zondag 26 juli – de Codadag - komen dichters voorlezen uit eigen werk. Een muzikale noot zorgt voor afwisseling en sfeer.

Voor meer informatie over openingstijden en afspraken: Jos de Decker op 02/ 532 57 11 of via mail op  joz.dedecker@belgacom.net

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 feb 2009
Godelieve Deschuyffeleer
Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief