Minecraftwereld in PEPINGEN.

C21

Minecraftwereld in PEPINGEN.

Ter_loo_1
Foto's Emile Devogeleer
 
Ter_loo_2
 
Ter_loo_3
 
Ter_loo_4
 

 Tijdens de herfstvakantie  organiseerden de bibliotheek en de vrijetijdsdienst van de gemeente Pepingen, OC Huize Terloo, VZW Het Lezerscollectief en Belgium Minecraft Family een Workshop Minecraftwereld.

 Op maandag begeleidde Eliane De Moor van VZW Het lezerscollectief jongeren volgens leeftijdscategorie bij het beleven van de verhalen ‘De tovenaar van Oz’( L. Frank Baum) en ‘De brief voor de Koning’ (Tonke Dragt).

 Op donderdag kwam de minecrafter Younes Baghor van Belgium Minecraft Family naar Huize Terloo afgezakt en leerde er de jongeren hoe ze hun eigen fantasiewereld kunnen bouwen met Minecraft.

De workshop eindigde vrijdag met het opzetten van de tentoonstelling, het bekijken van de verfilming van de respectievelijke boeken om dan om 14u00 ouders, vrienden, buren, pers en andere geïnteresseerden te verwelkomen met een hapje en een drankje. Op de tentoonstelling waren prachtige imaginaire werelden in boekvorm, kaartvorm en digitale versie te zien. Zo zie je maar hoe verschillende media kunnen samengaan, en hoe de fantasie doorheen dat alles een mooie rode draad vormt. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief