PEPINGEN - Opnieuw kerstbomen voor handelaars.

C21

PEPINGEN - Opnieuw kerstbomen voor handelaars.

Kerstboom-l
EP

 Sinds 2013 stelde het vorige LVB-NVA-bestuur geen kerstbomen meer ter beschikking aan de Pepingse handelaars. Vanaf dit jaar komt er verandering in. Het nieuwe gemeentebestuur heeft beslist om de Pepingse handelaars opnieuw een gratis kerstboom aan te bieden waarmee ze naar eigen creativiteit hun handelszaak buiten kunnen versieren.

Zo wordt het straatbeeld van de gemeente in een feestelijk en kleurrijk kleedje gestoken voor de eindejaarsfeesten. De gemeente zorgt zelf voor een prachtige ster.

De handelaars die graag een kerstboom wensen te ontvangen, contacteren voor 6 december 2017 Helga Segers via telefoonnummer 02 383 14 30 of per email: helga.segers@pepingen.be . De gemeentediensten leveren de kerstbomen en komen ze ook terug ophalen.

Verder worden in de verschillende deelgemeenten (Elingen, Beert, Heikruis, Bogaarden en Pepingen) kerstbomen geleverd die door tal van verenigingen en inwoners rond de kerk of de dorpskern versierd zullen worden.

Het nieuwe gemeentebestuur maakt ook werk van gemeentelijke kadoobons. Hiermee willen ze de lokale handel promoten en ondersteunen. Het gemeentelijk reglement wordt binnnenkort besproken tijdens een vergadering van de middenstandsraad en vervolgens tijdens de gemeenteraad.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2017
Felix Merckx
Ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief