PEPINGEN - Wie gaat er mee op avontuur in Elingen tijdens de kerstvakantie?

C21

PEPINGEN - Wie gaat er mee op avontuur in Elingen tijdens de kerstvakantie?

Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 
Editiepajot_pepingen
Ingezonden foto
 

Op 27-28 & 29 december gaan er drie kinderdagen door in Elingen, voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Het thema van het kampje, met de natuur als onze inspiratiebron, is ‘Heya-yaho, lichaam, hoofd en hartje in balans!’

Griet Mertens gaat haar serre omtoveren tot een gezellige living, de kinderen kunnen er spelletjes spelen, kleien, schilderen, timmeren, yoga doen, zingen, drummen, dansen, toneel spelen, zich verkleden, op ontdekking gaan in het bos, de kippen en cavia’s eten geven,...  Elke dag maken ze een vuurtje om zich te verwarmen op deze mooie winterdagen en bereiden ze zelf soep.

Griet: “We besteden aandacht aan gesprekskringen, we luisteren naar het kind zonder te oordelen en te veroordelen, we geven erkenning, kinderen krijgen keuzevrijheid in overleg en binnen grenzen, activiteiten worden begeleid en er zijn momenten voor vrij spel. We zorgen voor evenwicht spel en ontspanning. We ondersteunen de zelfredzaamheid. We gaan zoveel mogelijk buiten zijn, bij regenweer schuilen we in de serre of loods of gaan we in huis. We gaan voor een warme sfeer!”

Wat meebrengen? Warme kledij, genoeg reserve kledij, laarzen, regenjas, lunchpakket, liefst geen snoep meegeven uit respect voor de groep, er zal voldoende eten zijn.

Prijs: 100 euro voor de drie dagen, inbegrepen drank, soep, fruitje en vieruurtje, begeleiding en materiaal.

Tijd en Locatie: vanaf 9u tot 16u30, opvang mogelijk vanaf 8u30 tot 17u, Hoekstraat 16, 1671 Elingen, Griet: 0473/945492

Inschrijven:

1 ste stap: via mail bevestigen Naam + leeftijd , mailto:griet.mertens1606@gmail.com

2 de stap: Inschrijving is definitief als de centjes overgemaakt zijn op rek. BE67 7340 1086 2187 met vermelding van de naam.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 nov 2017
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief