PEPINGEN - Kerstconcert met Jan Vankeerberghen

PEPINGEN - Kerstconcert met Jan Vankeerberghen

Kerstconcert
EP

 Het kerstconcert van de concertband Theobaldus Groot-Pepingen is al jaren een begrip in de streek. Dit jaar gaat het concert door op zaterdag 23 december om 20 uur in dekerk van Heikruis. Achter de pupiters zitten Concertband Theobalduszonen en muziekatelier Allegro. Gast dit jaar is Jan Vankeerberghen.

Een 40-tal muzikanten vormen de basis van dit orkest. Ieder jaar wordt een lokale of nationale artiest in de kijker geplaatst. De voorgaande jaren kon de concertband o.a beroep doen op Barbara Dex, Marijn Devalck en Udo als centrale gast voor hun concert.

Met Jan Vankeerghen haalt de concertband een muzikale duizendpoot in huis. Deze Lembekenaar studeerde aan de Stedelijke Muziekacademie en aan de Kunstacademie te Halle, volgde in de Sint Lukasschool Brussel de opleiding vrije beeldende kunst en behaalde tenslotte een Master in de audio-visuele kunst aan de Hogeschool Sint-Lukas Brussel.

Sinds enige tijd schrijft hij aan een eigen Nederlandstalig liedrepertoire waarvan de teksten vaak over België en de hedendaagse maatschappij gaan. Het lied "Alles is van iedereen" werd in april 2011 o.a. het lijflied van het Nederlands Gemeenschapsonderwijs.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 dec 2017
Felix Merckx
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 11 okt 2018
Sam Herremans | 11 okt 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Elsie De Greef | 17 sep 2018

archief