PEPINGEN - Kerstmarkt Terloo

C21

PEPINGEN - Kerstmarkt Terloo

Kerstmarkt_ter_loo
Foto Emile Devogeleer
 

 Huize Terloo nodigt iedereen uit voor de derde editie van "Kerstmarkt @ Huize Terloo" op 15 december van 15u tot 21u.  Iedereen is welkom op deze gezellige kerstmarkt waar jullie kunnen genieten van een lekker hapje en een drankje.  Maak samen met de Kerstman een ritje op zijn kerstpony's.

Kom mee doen aan de dansworkshop van Dance-Inn. Onze jongeren maken het extra gezellig. De kerstmarkt heeft plaats in zaal De Kring in de Kareelstraat. door kerstliedjes op ons podium te zingen en jullie te vermaken met hun djembe-talenten.

Als jullie nog een kerstcadeau missen, kom dan zeker eens een kijkje nemen bij onze kraampjes met originele, zelfgemaakte kerstversiering.

Bovendien wordt er ook een boekenverkoop gehouden door de bibliotheek van Pepingen en komen verschillende standhouders hun gadgets verkopen.

Graag bieden wij u de mogelijkheid om onze heerlijke desserten vooraf te bestellen. Indien u hiervan gebruik wenst te maken, kan u het bestelformulier hieronder invullen. U kan uw bestelde desserten afhalen in het orthopedagogisch centrum op vrijdag 15 december tussen 10u en 21u. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 dec 2017
Emile Devogeleer
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief