Sfeervol Kerstfeest bij Vrije Gepensioneerdenbond PEPINGEN

C21

Sfeervol Kerstfeest bij Vrije Gepensioneerdenbond PEPINGEN

Kerstfeest_1
Ingezonden foto's
 
Kerstfeest_2
 
Kerstfeest_3
 

 De Vrije Gepensioneerdenbond Pepingen  hield een bijzonder succesvolle editie van haar jaarlijkse Kerstfeest. Meer dan 70 aangesloten leden konden er naar jaarlijkse gewoonte genieten van een lekker kerstmenu, met zorg klaargemaakt door de ploeg vrijwilligers van Open VLD Groot-Pepingen.

Dit jaar werden de aanwezigen ook getrakteerd op een uitgebreide tentoonstelling van plaatselijk schilderstalent Alfred ‘Fred’ De Ridder. Als inwoner van Bellingen had Fred altijd al een passie voor kunst. Naast zijn dagelijkse bezigheden als loodgieter, zette hij jarenlang als amateurschilder de mooiste vergezichten van Pepingen op doek. Tijdens het Kerstfeest waren verschillende van zijn creaties te bewonderen. Als klap op de vuurpijl schonk hij één van de schilderijen – een zicht op de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Bellingen - aan de Vrije Gepensioneerdenbond, met de bedoeling om deze te verloten onder de aanwezigen. Zo wil hij de schoonheid van de gemeente ook tot in de huiskamer brengen van de gelukkige winnaar. Die namiddag was Ivan Bekaert de gelukkige.

Een aangename namiddag boordevol leuke babbels, maar wie had gedacht dat het bij rustig keuvelen bleef, was eraan voor de moeite. Live band The Funny Five kwam helemaal uit het verre Limburg en bracht heel wat sfeer en ambiance op de dansvloer. Ook de Kerstman kon niet ontbreken bij dit samenzijn en bezorgde iedereen een kistje heerlijke clementines.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 dec 2017
Felix Merckx
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief