HERNE/PEPINGEN – Opnieuw spetterende eerste werkdag-party in het verschiet in Café Terlindenhof

C21

HERNE/PEPINGEN – Opnieuw spetterende eerste werkdag-party in het verschiet in Café Terlindenhof

1ste_werkdag_2018
HERNE/PEPINGEN – Opnieuw spetterende eerste werkdag-party in het verschiet in Café Terlindenhof
 

Voor de fuifnummers uit de streek is het al geen geheim meer. Op dinsdag 2 januari, de eerste werkdag van het Nieuwe Jaar, staan ook deze keer de deuren van café Terlindenhof ‘Waar we elkaar tegenkomen’ wijd open voor éénieder die er samen met vrienden, kennissen en collega’s in alle gezelligheid wil klinken op het Nieuwe Jaar. Dj Nikita zorgt voor de nodige muzikale ambiance.

Voor de gelegenheid laat uitbaatster Sofie, sinds kort overigens ook gepromoveerd tot ambassadeur van het Pajottenland, ook nu niets onverlet om het dan haar klanten naar hun zin te maken: “Wij openen al om 11u maar vanaf 16u is er ook muzikale sfeeranimatie met dj Nikita. De klanten krijgen allerlei hapjes van Pajotse producenten en handelaars aangeboden. En gelet op het succes van de voorgaande jaren wordt er ook nu voorzien in een bar en in een winterterras. Iedereen is uiteraard welkom!”      
Het Terlindenhof beschikt over een grote parking, een ruim zuidgericht terras en een veilige kinderspeeltuin. De zaak is rokstoeltoegankelijk, wifi is gratis toegankelijk en het nuttigen van een eigen picknick is toegelaten. Het café is ook bijzonder fietsvriendelijk. Zo is er ook mogelijkheid om de batterijen van electrische fietsen op te laden.
Dansliefhebbers dan weer zijn iedere eerste zaterdag van de maand bijzonder welkom tijdens de danscafés. Zo is het op zaterdag 3 februari zingen en swingen geblazen met de Saffoxy Band terwijl op zaterdag 3 maart een ‘Back to the 80’s’-party leven in de brouwerij brengt.
Meer info via 02/396.38.03, op de facebookpagina van de zaak of via sofievanbelle@skynet.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 dec 2017
Godelieve Deschuyffeleer
© Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief