Gerard Defloo neemt afscheid van N-VA PEPINGEN, Gerda Claeys neemt zijn taak over

C21

Gerard Defloo neemt afscheid van N-VA PEPINGEN, Gerda Claeys neemt zijn taak over

Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / Gerard Defloo en Gerda Claeys in het midden
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Elsie De Greef / Gerda en haar nieuwe ploeg
 

Vandaag op de nieuwjaarsreceptie van N-VA Pepingen in het Dravershof, werd er afscheid genomen van Gerard Defloo. Hij werd in de bloemen en in de Streekproducten gezet voor zijn inzet de voorbije jaren. Op de gemeenteraad van 23 januari zal de gewezen schepen afscheid nemen van de gemeenteraad. Pepingenaar Gerda Claeys, sinds 2013 voorzitter van de N-VA in Pepingen, zal hem vervangen in de gemeenteraad.

Gerard Defloo  stopt omwille van een verhuis als raadslid in de Pepingse gemeenteraad. Hij richtte in 2011 mee de N-VA op en werd als lijstduwer voor de eerste maal schepen. Defloo heeft er een bijna 30 jaar in de Pepingse politiek opzitten en kan terugkijken op een mooie carrière. Hij focuste zich vooral op de bouw van de sporthal, de restauratie van de O.L.V.Kerk en het behoud van de bibliotheek in Bellingen. Als schepen van financiën waakte hij over het financieel beheer van de gemeente.

Gerda Claeys: “Vanwege het voltallige bestuur van N-VA Pepingen willen we Gerard Defloo bedanken voor zijn inzet en engagement van de vele jaren in de gemeenteraad.

Kristien Van Vaerenbergh, Kamerlid en meter van N-VA Pepingen, had ook haar beste wensen voor 2018 mee, dankte Gerard Defloo voor al wat hij gedaan heeft en wenste Gerda Claeys veel succes: “N-VA is fier een sterke vrouw als Gerda in de rangen te hebben, die de ploeg in 2018 naar de verkiezingen zal leiden.”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 jan 2018
Elsie De Greef
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief