Jong aanstormend muzikaal talent in PEPINGEN

Jong aanstormend muzikaal talent in PEPINGEN

Jong_tazlent
Ingezonden foto

 Goran Krivokapić , klassieke gitaar komt op  zaterdag 24 maart 2018 om 19.30u in de abdijkerk van Bellingen met werk van: Johan Sebastian Bach, Heitor Villa-Lobos;, Heitor Pereira  en Mauro Giul. Goran Krivokapić is een van de jonge toonaangevende gitaristen op de nieuwe internationale gitarenscène. De reden hiervoor is niet enkel zijn technische virtuositeit, die vernieuwing in de wereld van de gitaar brengt maar ook zijn individuele, kenmerkende interpretatiebenadering van het oude en nieuwe repertoire.

Hij is in 1979 geboren. Hij begon op 8 jaar zijn muzikale opleiding in de muziekschool van Herceg Novi in Montenegro , volgde verder een opleiding aan de faculteit muziek in Belgrado. Hij vervolmaakte zich aan de “Hochschule für Musik” in Keulen. Hij behaalde zijn master of Arts aan het conservatorium van Maastricht.

Hij won zijn eerste internationaal concours op de leeftijd van 14 jaar en voegde er vervolgens nog achttien aan toe, waaronder de twee meest prestigieuze gitaarwedstrijden van Montreal en Viña del Mar in Chili. Hij verkreeg tweemaal de Gouden Gitaar Prijs op de “International Guitar Convention” in Alessandria, Italië. Sindsdien treedt hij zowat overal ter wereld op van Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Afrika tot Rusland. Hij was te horen in prestigieuze muziektempels als het concertgebouw Amsterdam, de Tsjaikovski Hall in Moskou, het Lubkowitz Paleis in Wenen en het Auditorio Conde Duque in Madrid.

En nu in de abdijkerk van Bellingen met meeslepende Zuid-Amerikaanse en Italiaanse muziek en een indringende partita van grootmeester Johann Sebastian Bach. 

Toegang: 15€  - Voorverkoop - 65 + en leden van vzw Bellingahaim: 12€  - 18 jaar: gratis Koepongs welkom.

Inlichtingen: Luk Wets 02 396 28 17 - info@kunstinpepingen.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2018
Felix Merckx
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 26 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 30 mei 2019

archief