PEPINGEN - Tina en Diego trekken een jaar door Europa

PEPINGEN - Tina en Diego trekken een jaar door Europa

Editiepajot_pepingen
Foto © Erwin Alsteens
 
Editiepajot_pepingen
Foto © Erwin Alsteens
 

Tina De Brabanter (24) en de hond Diego (4) uit Bellingen vertrekken voor 1 jaar voor een trip door Europa. De landen die ze zeker wil bezoeken zijn Frankrijk, Spanje, Portugal, Zweden, Finland, Roemenië, Slovenië en Griekenland.

Tina verteld: “Echte plannen zijn er niet, enkel de mensen die ik ken uit diverse landen een bezoekje brengen staat op de agenda.En dan vooral nieuwe plekken ontdekken en interessante mensen ontmoeten ... puur avontuur. De voorgekauwde structuur, stress en druk van de huidige maatschappij achter me laten. Misschien kom ik mezelf wel tegen, en dan wil ik zeker ééntje gaan drinken om dat gesprek met mezelf koesteren voor de rest van mijn leven.”

Tina heeft ook haar ‘Van’ omgebouwd tot een camper met een keukentje, een slaapplaats tot en met zonnepanelen op het dak voor wat energie. Haar hond Diego zal haar op deze trip vergezellen en werd in één klap ook gevraagd om verantwoordelijk te zijn voor de veiligheid. Iets wat Diego met veel graagte heeft aanvaard. Wie de avonturen van Tina en Diego wil volgen dat kan: instagram@MyheaVanlife

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 apr 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 06 jan 2019
Sam Herremans | 01 jan 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 17 dec 2018

archief