DVP-kandidaten kiezen voor PEPINGEN

DVP-kandidaten kiezen voor PEPINGEN

Aef_3303dvp
Op foto van links naar rechts op 1e rij : DE CUYPER Kristof, BERGHMANS Mireille, PEETERS Ann, PIERREUX Femke, LORIES Francine, VAN DEN DRIESSCHE Vanessa, PIERREUX Sarah, GODDYN Christien en CORNELIS Hella. Op foto van links naar rechts op 2e rij : VAN DE VELDE Omer, GHYSELINCKX Stijn, VANDENBUSSCHE Robert, LIMBOURG Willy, DE WINDT Geert en DE HERTOG Marc.
 

Vriendenkring Door en Voor Pepingen werd 11 jaar geleden opgestart door Kristof De Cuyper. De vriendenkring werkte jaarlijks verschillende positieve acties uit bvb. attenties aan Ter Loo, de kinderafdeling van het ziekenhuis, beide scholen en beide rusthuizen op het grondgebied van Groot-Pepingen en niet te vergeten de jaarlijkse vogelhuisjes voor nieuwe inwoners en de bakwedstrijd rond de kerstperiode. De acties van Door en Voor Pepingen of kortweg DVP werden telkens positief onthaald. DVP communiceerde periodiek met alle inwoners van Groot-Pepingen via een eigen flyer die bus-aan-bus werd bedeeld.

 

Eind april dit jaar maakte de vriendenkring - naar aanleiding van de politieke strubbelingen die bleven aanslepen met als gevolg onbestuurbaarheid en machtswissel tussen de 2 klassieke politieke partijen, niet goed voor het beleid en de inwoners - bekend zelf de overstap te maken naar de politiek met een positieve, constructieve, frisse boodschap van samenwerking over partijgrenzen heen. De kandidaten in de top 3 werden voorgesteld via de pers.

 

Ondertussen springt DVP eruit tussen de klassieke politieke partijen. De meeste kandidaten op de DVP-lijst komen niet uit politieke rangen waardoor een frisse inbreng van nieuwe ideeën kan gebeuren. De DVP-lijst is een groep van vrouwelijke en mannelijke kandidaten uit alle deelgemeenten en uit alle leeftijdscategorieën, allemaal mensen met een warm hart. Het is een frisse mix van mensen met rijke levenservaring en mensen met een jonge dynamiek, een mix gericht op positief samenwerken zonder hokjes denken.

 

De DVP-lijst springt in het oog door de combinatie van enerzijds kandidaten geboren en getogen in en met een grote kennis over Groot-Pepingen en anderzijds ervaren nieuwkomers die ongebonden en zonder vooroordelen nadenken.

 

Wat ook vernieuwend is, DVP zet bewust 8 vrouwen in de top 9 van de lijst. Naast de weerspiegeling van de bevolking ziet DVP nog andere voordelen in het promoten van vrouwen op de kieslijst. Vrouwen hebben een andere visie op een aantal zaken, hebben meer de wil om in harmonie te leven en zijn bij problemen meer op communicatie gericht. Onze gemeente heeft meer dialoog en samenwerking nodig.

 

Als lijsttrekker met politieke ervaring wenst DE CUYPER Kristof de volle verantwoordelijkheid op te nemen. Na hem volgen op plaats 2 BERGHMANS Mireille, op nummer 3 PEETERS Ann, op 4 PIERREUX Femke, op plaats 5 LORIES Francine, op nummer 6 VAN DEN DRIESSCHE Vanessa, op 7 PIERREUX Sarah, op plaats 8 GODDYN Christien, op nummer 9 CORNELIS Hella, op 10 DE HERTOG Marc, op plaats 11 DE WINDT Geert, op 12 LIMBOURG Willy, op nummer 13 VANDENBUSSCHE Robert, op plaats 14 GHYSELINCKX Stijn en de lijst wordt geduwd door VAN DE VELDE Omer.

 

 

“Onze ploeg zou graag de komende 6 jaar elke dag werken vanuit een perspectief gericht op de toekomst en in partnerschap : we willen een zo mooi, veilig en gezellig mogelijk Groot-Pepingen door en voor iedereen, Door en Voor Pepingen! DVP wil iedereen betrekken bij het beleid en heeft de ambitie om Groot-Pepingen terug te geven aan alle inwoners. De kiezer staat centraal, dat is een positief verhaal dat we consequent brengen”, aldus lijsttrekker DE CUYPER Kristof.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 07 nov 2018
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 11 okt 2018
Sam Herremans | 11 okt 2018

archief