PEPINGEN - Vlaamse kermis in Heikruis

C21

PEPINGEN - Vlaamse kermis in Heikruis

Vlaamse_kermis_jejowines
Ingezonden foto
 

Bij Jejo Wines houden ze van sfeer en gezelligheid, en ook van feesten... Daarom nodigen ze jullie graag uit voor de 3de editie van hun zomerdegustatie en Vlaamse kermis op 15 juli op de speelweide achter het schooltje van Heikruis.

Vanaf 14u zijn er tal van wijnen te proeven, die aan interessante prijzen de deur uitgaan. Doorlopend zijn er volksspelen, een springkasteel en sfeervolle muzikale opluistering. Aangezien de WK-finale doorgaat op deze zondag, en onze Belgische ploeg goed bezig is, voorzien zij een scherm op de speelplaats van de school.

Vanaf 17u zal het varkentje gebakken zijn en kunnen je aanschuiven aan het buffet. Ook voor de zoetebekken is er wat voorzien achteraf. Wijnen en dranken worden geschonken naar eigen believen.

Inschrijving is verplicht voor 11 juli, telefoon:02 532 34 73, GSM 0474 421370, mail:info@jejowines.be of https://www.jejowines.be/evenementen/vlaamse-kermis-2018

En vergeet ook niet, je kan elke donderdag tot 2 augustus terecht op het gezellige dorpsplein van Heikruis voor ‘Wijn op het plein’.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2018
Elsie De Greef
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 18 mrt 2024

archief