Chiro Karreveld PEPINGEN op kamp in Arendonk

Chiro Karreveld PEPINGEN op kamp in Arendonk

Chiro1__large_
 
Chiro2__large_
 

 Chiro Karreveld Pepingen vertrok op 1 juli met 147 kinderen, zowel jongens als meisjes, voor hun jaarlijks bivak naar het Antwerpse Arendonk. De leidingsploeg, bestaat uit 24 personen. Zij zorgen tien dagen lang voor een gevarieerd afdelingsprogramma. Daarbuiten zorgen ze voor tal van andere activiteiten zoals een trektocht, familiedag, avondvullend programma en om het kamp af te sluiten, het kampvuur.

De hongerige buikjes worden gevuld met lekkere gerechten klaargemaakt door twaalf kookouders. De kookploeg bestaat uit: Heidi, Lucie, Staaf, Marc, Anita, Greet, Patrick, Martine, Bart, Zefanja, Ingrid en Peter.

De kinderen maakten kennis met het bivakthema "Terug in de tijd". Dit thema vormt een leidraad doorheen de verschillende dagen en activiteiten. Ook de kookouders stelden iedere dag op een ludieke manier het menu voor aan de kinderen.

Tijdens de bezoeknamiddag, op zondag 8 juli, kwamen ouders, familie, vrienden of oud-leiding een kijkje komen nemen op de locatie van de Scouts Carpe Diem, Pluk de dag vzw te Arendonk.

 Chiro Karreveld organiseert op 10 en 11 augustus hun 45 jaar bestaan. De festiviteiten gaan door in het Ontmoetingscentrum Terloo te Bellingen. Voor info zie www.chiropepingen.be


 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 jul 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto's
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 29 jan 2019
Sam Herremans | 22 jan 2019
Devogeleer Emile | 06 jan 2019
Sam Herremans | 01 jan 2019
Marc Colpaert | 31 dec 2016
Emile Devogeleer | 07 jul 2016

archief