Steun aan Nepal door Michele Bekaert en kookavonden in PEPINGEN

Steun aan Nepal door Michele Bekaert en kookavonden in PEPINGEN

A6kokenmetrekng__1_
 

Michele Bekaert uit Pepingen heeft een speciale gast op bezoek. Hij redde hun leven tijdens de aardbevingen in Nepal en hiervoor zijn ze dankbaar. De Nepalese gids Bhim Bastola is nu reeds 14 dagen bij ons. Ivan en ik hebben een speciale band met Nepal. Bhim redde ons uit de aardbeving op 25 april 2015. We bezochten Nepal voor de eerste keer, verzorgd door Asian Heritage Treks en Expoeditions.

Ondertussen trok ik reeds 6 maal de himalayas over, telkens met Bhim die de coördinatorgids is van de trekgidsen van het bedrijf. Eind april 2018 kwam ik na 2 maand  terug. Ik trok er 42 dagen door de himalayas . Een nieuwe uitdaging wacht in november.
Op elke trek krijgt de stichting Asian Heritage Foundation steun. De Vrije Tai-Ji Beweging Pepingen verschaft er sportmateriaal aan de scholen voor kinderen die in de rurale gebieden (vooral meisjes) het schoolgeld (hoe weinig het ook moge zijn) niet kunnen betalen.
Ons taiji-secretariaat draait op volle toeren met kookcurssussen en info-avond in het verschiet. Er zijn 3 kookavonden (telkens zelfde menu). Daarvoor moet vooraf ingeschreven worden.

De opbrengst gaat naar Asian Heritage Foundation

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 aug 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 30 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 mei 2019
Sam Herremans | 05 mei 2019

archief