Chiro Karreveld PEPINGEN viert feest.

Chiro Karreveld PEPINGEN viert feest.

Chirokarrevelpepingen_lw
Chiro Karreveld Pepingen viert 45ste verjaardag. Foto Ingezonden
 

Wat ooit begon in 1973 aan de schoolgebouwen te Pepingen bestaat nog steeds na 45 jaar… Chiro Karreveld Pepingen. Deze verjaardag wordt op 11 en 12 augustus uitbundig gevierd. De festiviteiten gaan door in een feesttent op de weide van Ontmoetingscentrum Terloo, Kareelstraat 21 te Bellingen.

Vrijdagavond mogen de oudleiding en –kookouders het feestweekend op gang zetten. Een gezellige en toffe avond met zang en dans waar de mogelijkheid is om de mooie chiro herinneringen op te rakelen. De officiële opening van de reünie is 19 uur.
Zaterdagvoormiddag om 11 uur wordt de aftrap gegeven van het mini-voetbal tornooi. Wie een ploeg nog wil inschrijven, kan dit nog tot 7 augustus via een mail naar hoofdleiding@chiropepingen.be. Ploegen bestaan uit 5 personen. Inschrijvingsgeld is 20 euro per ploeg.
In de namiddag omstreeks 13 uur is er een kindernamiddag waarbij de locatie rond het ontmoetingscentrum omgetoverd wordt in een leuk spelparadijs.
’s Avonds gaat de CHIROFUIF door met Discobaar Sorry ’t zijn wij maar, Discobooze, DJ Squirre en een optreden van het muzikaal topduo Bram & Lennert. Kaarten zijn te koop bij de leiding. Voorverkoop kost 5 euro en aan de kassa betaal je 7 euro.

Zondag 12 augustus vanaf 11 uur vindt de jaarlijkse BBQ plaats. Keuze tussen een vlees- of een vegetarische barbecue. Vervolgens wordt het feestweekend afgesloten met om 15 uur het groepsfeest “45 jaar chiro”. De verschillende afdelingen tonen het beste van zichzelf in toneeltjes, dansjes of … Inkom is gratis.

Het volledige feestprogramma vind je terug op www.chiropepingen.be. Voor meer informatie mail je naar hoofdleiding@chiropepingen.be of bel naar de hoofdleiding Celien Delestinne 0493/73 19 76 of Kobe Van Cutsem 0479/11 53 10.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 aug 2018
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 26 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 25 jun 2019
Sam Herremans | 23 jun 2019
Godelieve Deschuyffeleer | 30 mei 2019

archief