PEPINGEN - LVB – Lijst van de Burger kiest voor de verjonging

PEPINGEN - LVB – Lijst van de Burger kiest voor de verjonging

Image1
 

Zondag trekt LVB – Lijst van de Burger naar de kiezer met een lijst waarin jong talent opvallend naar voor wordt geschoven. LVB wil daarmee de kiezer tonen dat verandering niet enkel een modewoord is dat zonder gevolg zal blijven. 

 

Vorige zaterdag werd de voltallige groep voorgesteld aan de Vrije Gepensioneerden Bond van Pepingen in zaal de Kring in Bellingen.

 

“In iedere groep is er nood aan een gezonde mix tussen alle leeftijden en achtergronden. Dat maakt de LVB-lijst uniek in Pepingen”, aldus lijsttrekker Eddy Timmermans. “In Pepingen is de jeugd traditioneel ondervertegenwoordigd in het bestuur. Wie toch in de buurt komt, wordt te makkelijk verdrongen door de gevestigde waarden. LVB wil een oprecht signaal geven voor verjonging. Onze jeugdige kandidaten waren actief betrokken bij de samenstelling van ons programma. Onze Pepingse jeugd verdient immers een echte stem in het beleid van onze gemeente.”

 

-

Op plaats 4 staat Gule Dedobbeleer uit Heikruis, 24 jaar en industrieel ingenieur voedingsindustrie. Ondanks haar jeugdige leeftijd deed zij de voorbije jaren toch al de nodige politieke ervaring op als OCMW-raadslid voor LVB. 

 

Sander Geerts, 26 jaar uit Pepingen en op plaats 6, is voorzitter van voetbalclub de Jungle Boys en in het dagelijkse leven bedrijfseconoom. 

 

Jonas Nachtegael uit Beert, 29 jaar en op plaats 12, is industrieel ingenieur bouwkunde en geëngageerd in het Pepingse verenigingsleven, voornamelijk in de Bellingse Halfoogstfeesten en als voorzitter/trainer van de Volleybalclub Bellingen-Halle. Maar belangrijker, Jonas is ook aanstaande papa!

 

Tot slot, staat Dora De Haseleer met haar 18 jaar op plaats 13. Als fervent atletiekliefhebster start zij met studies lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen aan de KU Leuven. Als kleindochter van Greta Cochez-Leroy (plaats 2) heeft ze de politiek doorgekregen en staat ze te springen om ook actief deel te nemen aan het politieke debat in Pepingen.

 

Meer weten over LVB – Lijst van de Burger Pepingen? Volg ons op Facebook @LVBpepingen of op www.lvb-pepingen.be!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2018
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 15 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 05 mei 2019
Devogeleer Emile | 19 apr 2019

archief