PEPINGEN - Uitbreiding project jongerencheques

C21

PEPINGEN - Uitbreiding project jongerencheques

Editiepajot_sint-pieters-leeuw_koe-pong__foto_re
Repro Editiepajot.

In 2006 startte de Pepingse jeugdraad met het project jongerencheques: alle 5 tot 25 jarigen, woonachtig in Pepingen, konden 1 gratis chequeboekje ter waarde van € 5 afhalen op het gemeentehuis en daarmee hun lidgeld of activiteiten uit de Pepingse jeugdsecto mee ‘betalen’.
Vanaf 1 april 2009 start het nieuwe uitgebreide project van de gemeentelijke KOE-PONGS.

Voortaan hebben alle inwoners van Pepingen van 0 tot 25 jaar jaarlijks recht op 1 gratis chequeboekje KOE-PONGS, bestaande uit 15 cheques van telkens € 1. Zodoende hebben zij jaarlijks recht op een totaalwaarde van € 15 KOE-PONGS, die ze kunnen gebruiken voor het betalen van lidgeld en/of activiteiten van: de deelnemende Pepingse jeugd-, culturele en sportverenigingen; gemeentelijke vrijetijdsdiensten (jeugd, cultuur, sport); bibliotheek; gemeentelijke speelpleinwerking, en speelplein De Schavuit.

Bij de inschrijving of het begin van een activiteit moeten de KOE-PONGS afgegeven worden aan de verantwoordelijke van de vereniging of dienst, en ze betalen dan tot € 15 minder!

De KOE-PONGS hebben volgende doelstellingen: deelname aan het Pepings verenigingsleven (jeugd, cultuur, sport) verhogen; deelname aan activiteiten van de vrijetijdsdiensten en de bibliotheek stimuleren en de financiële drempel tot het verenigingsleven en de gemeentelijke diensten verlagen

Wat kan er met de KOE-PONGS zeker NIET ?
Maaltijden of drankjes kopen ; inwisselen voor geld; doorgeven aan iemand anders en boetes mee betalen (bijv. in de bibliotheek)

Voor meer inlichtingen, kan men steeds terecht bij: Diensthoofd Vrijetijd Pepingen Maya Van Holder, Ninoofsesteenweg 116 1670 Pepingen
Tel. 02/383 14 38 - Fax 02/356 11 50
maya.vanholder@pepingen.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2009
Felix Merckx
RE
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief