PEPINGEN – Sinterklaas bezoekt senioren in Heikruis

PEPINGEN – Sinterklaas bezoekt senioren in Heikruis

Persbericht_sinterklaas_bezoekt_senioren_in_heikruis
 

 De Sint en zijn gevolg gaan de drukste periode van het jaar tegemoet. Toch maakte hij op uitnodiging van de HALO Club eerst een extra rondje in Heikruis. Binnen enkele dagen kunnen de jongsten onder ons hun schoentje klaar zetten, maar dit weekend was het eerst de beurt aan de senioren. Voor één keer ging de aandacht van de goedheilige man volledig naar alle inwoners van Heikruis van 80 jaar of ouder. Op zo’n 25 plaatsen konden de Sint en zijn trouwe helpers na een warm welkom hun smakelijke traktatie afgeven. Ook de inwoners van rust- en verzorgingstehuis Mater Dei werden niet vergeten. Ook zij werden verrast met een smakelijk cadeau.

De HALO Club is een vriendenkring in Heikruis, ontstaan uit de oud-leden van jeugdvereniging de Reinaertvrienden. Mede-organisator Eddy Timmermans: “Het doet ons veel plezier dat de Sint ieder jaar wil afzakken naar Heikruis voor onze senioren. We doen het uiteraard graag en ook onze ouderen vinden hun bezoek fantastisch, maar we denken dat vooral de Sint en zijn Pieten zélf zijn die stiekem het meest genieten. Het is niet toevallig al meer dan 50 jaar een traditie. We kennen ondertussen dan ook elke Piet bij naam.”

Zoals elk jaar konden de Sint en zijn twee Pieten rekenen op aangepast vervoer. “We gunnen het paard van Sinterklaas graag nog een dagje rust voor het echte werk begint”, besluit Timmermans.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 dec 2018
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 30 mei 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 15 mei 2019
Sam Herremans | 05 mei 2019

archief